Za bolje iskustvo promenite vaš pretraživač na Chrome, Opera ili Internet Explorer

  • Zeck Peak JG1 270|50
Opis
Cena : DIN29,990.00
Vrsta : Prodajem
Datum : 16 фебруара, 2021
Stanje : Novo
Garancija : Da
Lokacija : Žabalj, Nikole Tesle 35

Peak JG1 je stap snažne konstrukcije koji je prema rečima pecaroša odličan za čitanje dna. Za iskusne pecaroše će biti stvarno uživanje jer ovaj štap odvaja dno od ribe. Njegova izuzetna prednost je reakcija u mili sekundi. Sa mnogim drugim štapovima ne biste znali da imate ribu, a sa PEAK-om je ona već i upecana.

Pri “pecanju” rade mu prva četiri vođice.

U Zeck-fishingu-u praktičnost štapa dolazi pre fensi naziva na papiru, te su upravo zbog toga svesno odlučili protiv Torzite delova ili potpuno disproporcionalno preskupih titanijumskih karika, koje ustvari ne čine da je štap oštriji. Odluka je pala na Fuji karike.

U našem asortimanu varaličarskih štapova malo je štapova koji bi mogli da se unaprede. Sa 270 Yander Jigge, videla se mogučnost unapređenja inače savršenog štapa. Rezultat tih promena je Peak JG1.

Blank Peak JG1 predstavlja non-plus-ultra u tehnologiji izrade štapova. Brzina u kombinaciji s diametrom. Težina i dužina štapa su neverovatne. Namerno je odabran jednostavan dizajn štapa. Ubeđeni smo da će mnogi iskusni “smuđaroši” uživati u ovom nenormalno oštrom i osetljivom štapu.

Pomenite prodavcu da ste oglas videli na pecarosi.com kako biste dobili najbolje moguće uslove

 Ocenite prodavca

Slični oglasi
Vrh